10. Sınıf Velilerimizle Buluştuk – Eylül 2024

17.09.2024 Salı günü, okulumuz konferans salonunda 10. sınıf velilerimize  okulumuzun IB-DP/ DSD/YKS süreçlerine yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. okul müdürümüzün 10. sınıf döneminin önemine değindiği açılış konuşmasının ardından 10. sınıflardan sorumlu müdür yardımcımız, okul kurallarına ve işleyişine yönelik hatırlatmalarda bulundu.

ALKEV’de Almanca Yolculuğu aktarılırken,  DSD süreçlerinde 10. sınıflarımızı bekleyen sınavlar ve tarihler hatırlatıldı, öğrencilerin önümüzdeki dönemlerde yaşayacağı süreçlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

IB Koordinatörümüz tarafından velilerimize IB diploma pogramı, IB kabul kriterleri, IB ders seçimleri ve süreçleri hakkında bilgi verildi. IB/DP programına yönelik  önemli tarihler paylaşıldı. Yurt dışı eğitim danışmanımız; birimin işleyişi, yurt dışındaki üniversitelerin kabulleri ve öğrencilerimizin yapması gerekenler hakkında bilgi aktarımında bulundu. Okulumuzda gerçekleşen yurt dışı üniversiteler fuarının önemine değindi.

YKS Koordinatörümüz ALKEV’de ulusal sınavlara hazırlık süreçlerini ve çalışmalarını adım adım aktarırken öğrencilerimize sunulan imkanları aktardı. 10. sınıf velilerimizle sene başında yaptığımız  bilgilendirme toplantısı velilerimiz açısından verimli ve aydınlatıcıydı.

Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz için 2024-2025 eğitim öğretim yılının sağlıkla ve başarıyla geçmesini diliyoruz.