15.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması Yazılım Alanı Türkiye 2.liği – Kasım 2021

TÜBİTAK tarafından 15.si düzenlenen “Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”na bu yıl 3.089 farklı okul katılmıştır. Toplam 18.792 öğrencinin katıldığı yarışmada, okulumuz öğrencilerinden Çınar Karaman hazırladığı ‘’Kazanımlarımıza Uygun Oyunlarla Motivasyonu Artırmak’’ projesi ile yazılım alanında Türkiye 2.liğini elde etmiştir. Öğrencimize ve öğretmenimize sertifikaları, ALKEV Özel Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Dr. İsmet Aksöyek ile ALKEV Özel Okulları İlk ve Ortaokul Müdürü Ayşenur Yavuz tarafından verilmiştir. Bizi bu başarıyla gururlandıran Çınar Karaman’ı ve Danışman Öğretmeni Hakan Ataş’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.