18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni – Mart 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri hazırladıkları törenle Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini andılar.
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Savaş zaruri ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikede olmadıkça savaş bir cinayettir.” Çanakkale tam da bu sözün gereğinin yapıldığı yerdir. Vatan savunmasına göğüslerin siper edildiği, büyük fedakarlıklar ve kahramanlıkların gösterildiği, bedenlerin vatan toprağına filiz olarak düştüğü yerdir Çanakkale.
Bu uğurda mücadele eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyoruz. Onlara duyacağımız minnetin sonu yoktur.

Çanakkale Geçilmez…!

Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin ‘’Çanakkale zaferi ve şehitlerini anma günü’’ için hazırladıkları törende: Çanakkale 1915 filminden görüntüler, Engin Arslan’ın Çakal Çökerten Zeybek müziği, Selda Bağcan’a ait olan Zeynep Bakşi Karatağ tarafından söylenen “Adaletin Bu mu Dünya” şarkısı kullanılmıştır.