21. Yüzyıl Meslekleri – Haziran 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimizin düzenlediği “Kariyer Haftası” etkinlikleri kapsamında “21. Yüzyıl Meslekleri” başlıklı meslek tanıtım seminerleri gerçekleştirildi.

31 Mayıs Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Ümit Öner Yapay Zeka Mühendisliği hakkında ve Araştırma Görevlisi Volkan Hacıtahiroğulları Dijital Oyun Tasarımı Bölümü hakkında öğrencilerimize detaylı birer sunum gerçekleştirdiler.

1 Haziran Perşembe günü 2018 mezunumuz, restaurant işletmecisi Şef Ali Zincirkıran “Gastronomi ve Girişimcilik” meslekleri hakkında öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

2 Haziran Cuma günü İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nur Emine Koç “Yeni Medya ve İletişim” mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine katkı sağladıkları için değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.