23 Nisan Resim Sergisi – Nisan 2022

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ALKEV Okullarında her yıl olduğu gibi büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. İlkokul öğrencilerimiz, Ata’mıza olan sevgi ve şükranlarını hayal güçleriyle destekleyerek renk ve çizgilerle buluşturdu. Öğrencilerimiz; dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik, dostluk bağlarının güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabileceği bir dünya umudunu yansıtan, kendi kahkahaları gibi rengarenk ve neşe dolu resimler yaptılar. Sergimiz okulumuzun fuaye alanında sizlerin ziyaretini bekliyor olacak. Geçmişten aldıkları güçle geleceğimizi temsil edecek olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.