4.Sınıflar Tükoder Tüketiciyi Koruma Haftası Etkinliği – Mart 2019

22 Mart 2019 Cuma günü Tüketiciyi Koruma Haftası Etkinlikleri kapsamında “Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Başakşehir şube başkanını ağırladık.

4. sınıf zümresinin organize ettiği etkinlikte, TÜKODER Başakşehir şube başkanı Aydan Kara 4. Sınıf öğrencilerimiz ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Hafta boyunca “Bilinçli Tüketicilik”, “Bütçe Oluşturma”, “Ekonomik Faaliyetler” ve “Tüketici Hakları” gibi konuları Sosyal Bilgiler dersi kapsamında işleyen öğrencilerimiz; dernek faaliyetlerini dinleyerek tüketici hakların

ın neler olduğunu ve haklarının korunması konusunda hangi yolları izleyeceklerini pekiştirmiş oldular.

Hafta boyunca okulumuzun giriş katındaki panoya da bilinçlendirici afişlerini asan öğrencilerimiz, öğrendiklerini tüm okulla paylaşmış oldu.