5.Sınıflar “Problem Avı” Etkinliği – Kasım 2018

27 Kasım Salı günü okulumuzda 5.sınıflarla “Problem Avı” isimli etkinliğimizi matematik öğretmenimiz Derya Kaya rehberliğinde gerçekleştirdik. Gün boyunca, öğle arası ve teneffüslerde 4 kişilik gruplar halinde öğrencilerimiz, adım adım cevapları takip ederek sırasıyla 5 tane matematik sorusuna ulaştılar. Soruları doğru olarak cevaplandırıp 5 mührü tamamlayan tüm gruplarımız Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hakan Ataş’ın 3D tasarım ALKEV anahtarlıklarını birer hatıra olarak Matematik Zümre Başkanı/Ortaokul Müdür Yardımcımız Fırat GÖKALP’ ten aldılar. Organizasyon becerilerini desteklemeye yönelik, Matematik Bölümünce hazırlanan bu etkinlikte, öğrencilerimiz hedeflenen problem kurma ve çözme becerilerini eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdiler.