8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü – Mart 2023

ALKEV’de 8 Mart sabahı, lise öğrenci birliğimizin zarif sürprizleri ile kurumumuzda çalışan tüm kadınlarımızın yıldızlı tebessümleri ve tatlı kahkahalarıyla şiir gibi başladı. Ardından 11IB sınıfı öğrencilerimizden Irmak Bozkurt günün anlam ve önemine dair farkındalık sağlamak adına hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda “Kadın Hakları ve Toplumsal Roller” konulu sunumunu paylaştı. Gün boyunca lise fuaye alanında sergilenen “Öncü Kadınlar” temalı fotoğraf ve öğrenci ürünlerinden oluşan resim sergimiz ziyaret edildi. Dolu dolu geçen bu günün ardından bizler ALKEV Ailesi olarak insanın ve emeğin güzelleştirdiği bir dünya diliyor ve bir kez daha Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Video için tıklayınız.