“Alevli Günler” ile Hayatın İçinden Sahneler: Öğrencilerimiz Tiyatroyla Buluştu – Mayıs 2024

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı derslerinin tiyatro ünitesi kapsamında öğrendiklerini hayata transfer etme fırsatını yakaladılar. Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Alevli Günler” isimli tiyatro oyununu izleyen öğrencilerimiz, oyun sonrası tiyatrocularla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Toplumda farklılıkların getirdiği zorluklar üzerine kurgulanmış olan “Alevli Günler” izleyicilere hem düşündürücü hem de eğlenceli anlar yaşattı. Oyunun akıcı diyalogları ve güçlü oyuncu performansları, öğrencilerimiz üzerinde derin bir etki bıraktı. Oyun sonrasında tiyatrocularla sohbet etme fırsatı bulan öğrencilerimiz okumak, sanat ve hayat hakkında pek çok soruya cevap buldular. Oyuncuların samimi ve içten yanıtları öğrencilerimizin sanata olan ilgisini daha da pekiştirdi.

Bu anlamlı etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, tiyatro sanatının derinliklerine inme fırsatı bulurken, aynı zamanda kültürel bir etkinliğin keyfini doyasıya yaşadılar.