ALKEV Gelişim Akademisi ‘’Assessment Center’’ Atölyesi – Nisan 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak gerçekleştirdiğimiz “Gelişim Akademisi” etkinlikleri “Assessment Center” atölye çalışmasıyla birlikte sona erdi. Lise sıralarından profesyonel iş yaşamına hazırlandığımız bu simülasyonda öğrencilerimiz; eleştirel, analitik düşünme, strateji geliştirme, ticari farkındalık, problem çözme, iletişim becerileri, takım çalışmalarına yatkınlık ve liderlik yetkinliklerini ortaya koydukları bir değerlendirme sürecinden geçtiler.

Bireysel sunum ve takım çalışması olarak iki oturumdan oluşan atölyede öğrencilerimiz, 21. yy. yetkinlikleri ile güçlü oldukları ve geliştirilmesi gereken özelliklerini keşfederek kendilerini değerlendirme fırsatı elde ettiler.