ALKEV Lisesi Öğrencileri 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı – Mayıs 2024

19 Mayıs sadece bir tarih değil, gençlerimizin heyecanı, umudu ve geleceğe olan inancıyla doludur. Bu duyguların ilham kaynağı olan bayramımızın kutlamaları, okulumuzda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak!” diyerek geleceği emanet ettiği gençlerimiz onun izinde olduklarını bu anlamlı günde bir kez daha gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Tarih Zümre Başkanımız ve Lise Öğrenci Birliği Başkanımız günün anlam ve önemine dair konuşmalarını yaptılar. Yapılan spor müsabakalarında derece alan öğrencilerimizin ödüllerinin takdimi yapıldı. Atatürk’ün bıraktığı bu kıymetli mirası koruyarak, ülkeyi daha ileriye taşıma sorumluluğunu omuzlarında hisseden ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimizden oluşan müzik gruplarımız, hazırladıkları şarkıları seslendirerek etkinliğe renk kattılar. Katılımcıların büyük bir keyifle izlediği bu performanslar, bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

Çağdaşlığın izinde yürüyen gençler olarak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Gelecek, bizimdir!