ALKEV Okul Festivali / Schulfest 2024

25 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Okul Festivali’mize öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimiz yoğun bir katılım sağladı. Anaokulu, ilkokul ve lise öğrencilerinin aileleriyle katıldığı bu özel etkinlik; unutulmaz anlara sahne oldu.

Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun parkurlarında minikler enerjilerini atarak keyifli vakit geçirdi. Renkli ve eğlenceli oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlenirken aileler de yiyecek-içecek stantlarında lezzetli ikramların tadını çıkardı.
Onur Erol, çocuklara yönelik neşeli performansıyla miniklerin kalbini fethetti.
İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin sahne performansları ayrıca renk kattı.

Festivalin en dikkat çekici bölümlerinden biri de Türk Rock müziğinin efsaneleşen ismi Teoman’ın sahne performansıydı. “Paramparça”, “Renkli Rüyalar Oteli”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi unutulmaz şarkılarını izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, performansı ve sahne enerjisiyle büyülü bir atmosfer yaşattı.

Her yaştan katılımcının yüzünde gülümsemeyle ayrıldığı bu anlamlı etkinlik, gelecek yılki festival için şimdiden büyük bir merak ve heyecan uyandırdı. Okul Festivali, coşku dolu anlarla hatırlanacak bir gün olarak hafızalara kazındı.