ALKEV Özel İlkokulu Etik Kod Sunumu – Ağustos 2024

ALKEV Özel İlkokulu Müdürü Batuhan Nar, seminer programı çerçevesinde kurum kültürünün içerisinde yaşayan, dürüstlük, şeffaflık, saygı, değer katma, demokrasi kültürü ve sürdürülebilirlik gibi değerleri içeren ALKEV Etik Kod’unun detaylarını öğretmenler ile paylaştı.

Tüm çalışanlar için yön gösterici olan bu etik kodlar ile çalışma, karar verme, davranış ve eylemlerde etik değerleri gözetmenin önemini vurgulayan Batuhan Nar, etik ve itibarın doğru orantılı olduğunu söyledi.

İkilemde kaldığımız kararlarda etik kodların herkese rehber olacağını anlatan Nar, gördüğümüz ya da maruz kaldığımız etik ihlallerin bildiriminde bu kodlardan güç alınarak ihlalin titizlikle araştırılıp çözüldüğünü ve olumlu okul iklimine pozitif katkı sağladığını paylaştı.