ALKEV Özel Okulları Eğitimde Gelecek Konferansı’ndaydı – Kasım 2019

3-4 Kasım 2019 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde bu yıl ikincisi gerçekleşen eğitimde gelecek konferansında ALKEV Özel Okulları öğretmen ve öğrencilerimiz atölye ve sunumlar gerçekleştirdiler.
ALKEV İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden İsmail Serdar ve Ece Ayverdi, UbD ve UDL İlkeleri ile Aktif Ders Tasarlama konulu sunumlarını katılımcılara aktardılar.
ALKEV Fen Lisesi Eğitim Teknolojileri Koordinatörü ve Kimya Öğretmeni Banu Aykın Köylüer’in 9A sınıfı öğrencileri Ezgi Gül Uyar ve Jeren Oldman ile beraber “Yaratıcı Dijital Ders Materyali Üretme Atölyesi” çalışmasını yaptılar.
ALKEV lisesinde bu yıl yürütülen ADiV@ (ALKEV Dijital Vatandaşlık) projesi kapsamında bilim, sanat ve teknolojinin disiplinler üstü bir yaklaşımla nasıl harmanlandığını katılımcılarla paylaştılar ve beraber yaratıcı dijital ders materyalleri ürettiler.
Sunumlarından sonra oldukça olumlu dönütler alan öğretmen ve öğrencilerimiz, ALKEV’i temsil etmenin gururunu yaşadılar.