Anadolu ve Fen Lisesi Öğrenci Birliği Seçimleri Başladı – Ekim 2022

Öğrencilerimizde demokrasi kültürünü içselleştirmek, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünü kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen 2022-2023 ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi “Öğrenci Birliği” seçimine yönelik propaganda çalışmaları başladı.

Öğrenci Birliği başkanlığına aday olan öğrencilerimiz 18 Ekim Salı günü, kendilerine seçimde oy verecek olan ALKEV öğrencileri ile geleneksel “Demokrasi Meydanı” etkinliğinde bir araya geldiler. Müdür Yardımcımız Vildan Kocaoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, tüm başkan adayları seçilmeleri halinde yapacağı çalışmaları anlatma ve seçimde oy kullanacak arkadaşlarından gelen soruları cevaplama fırsatı buldular.

Tüm başkan adaylarımıza başarılar diliyor ve keyifli bir seçim süreci geçmesini ümit ediyoruz.