“Crazy Brains” DI’da Teknik Kategorisinde Türkiye 4.sü – Şubat 2019

“Crazy Brains” Takımımız DI Ulusal Turnuvasında Teknik Kategorisinde Türkiye 4.sü oldu.

21-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Kuşadası’nda “Destination Imagination” etkinliği 444 takım ve 4000 katılımcı ile büyük bir coşku içinde gerçekleşti. ALKEV Özel Ortaokulundan “Crazy Brains” adlı takımımız “Teknik Kategorisi”nde hazırladıkları performanslarını sergilediler. Takımımız; bu süreçte kostümlerini, hava aracını ve yük bırakma sistemini tasarladı. Sunum günü tüm hazırlıklarını tiyatral yeteneklerini de kullanarak sergilediler. 7 öğrenciden oluşan ortaokul takımımız, takım liderleri Nihan Terzioğlu ve Lamia Gülen Aktaş ile yoğun, yorucu ve keyifli 4 gün geçirdi. Crazy Brains takımımız “Teknik Kategorisi”nde tüm görevlerde büyük başarı göstererek, DI ruhunu içselleştirip Türkiye 4.sü olmaya hak kazandılar.