“Demokrasi Meydanı” – Ekim 2017

20 Ekim Cuma günü okulumuzda gerçekleştirilen ‘Demokrasi Meydanı’ etkinliğinde okulumuzun üç başkan adayı, Müdür Yardımcımız Vildan Kocaoğlu ve okulumuz öğrencileri tarafından kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar. ALKEV öğrencileri olarak bizler için hem aklımızdaki soru işaretlerini gidermek hem de başkan adaylarımızı yakından tanımak açısından oldukça etkili olan etkinliğimizde adaylarımızın ne gibi cevaplar verdiğine bir göz atalım: Cevaplar için tıklayınız.
Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi , başkan ve üyelerini kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.