“Halocode ile Kodlama & Nesnelerin İnternetine Giriş” Eğitimi – Kasım 2019

“Halocode ile Kodlama & Nesnelerin İnternetine Giriş” Eğitimi, 3 Kasım 2019’da Okulumuzda Düzenlendi

Uluslararası başarı sertifikalı Makeblock, Robotistan ve ALKEV Özel Okulları İş birliğiyle düzenlenen Halocode eğitimi 3 Kasım 2019 tarihinde okulumuzda düzenlendi.
Eğitimi, Makeblock mühendislerinden Scott Xia verdi. Birçok farklı okul ve kurumdan gelen katılımcılar, eğitim boyunca Halocode devresini yakından inceleme fırsatı buldular. Katılımcılarımız, eğitim sırasında anlatılan tüm uygulamaları kendileri yaparak nesnelerin interneti konusunda deneyim kazandı.
Gün boyunca Makeblock Uluslararası Satış Müdürü Alonso Du, yeni çıkaracakları ürünlerden ve firmanın bu konudaki vizyonundan bahsetti. Ayrıca MakeX yarışma direktörü Miya Yan, 2019 yılında 35’ten fazla ülkede düzenlenen ve hızla büyüyen MakeX yarışması hakkında bilgiler paylaştı.
Eğitimin hazırlığı boyunca destek olan tüm personel, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.