IB Programı Sunumu – Eylül 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz ile IB programını anlatmak ve onları bekleyen süreçler ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere bir araya geldik. Okulumuz müdür yardımcısı Alper YOLDAŞ ve Uluslararası Bakalorya (IB) Koordinatörü Sencer DÖNMEZ tarafından yapılan sunumda, IB programının misyonu, hedefleri ve programın içeriği ile beraber okulumuzdaki uygulamalar hakkında bilgi verilerek, IB öğrenci profili ve seçim kriterleri ile ilgili önemli noktalar üzerinde duruldu.

Programın ikinci oturumunda 10.sınıf velilerimiz ile de bir araya gelerek program hakkında velilerimize de bilgi aktarımı yapıldı. Gerçekleştirilen sunum sonunda velilerimizden gelen sorularda cevaplanarak keyifli bir şekilde tamamlanmış oldu.