ICAAMM’24 – Temmuz 2024

19-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında Biruni Üniversitesinde düzenlenen 12. Uluslararası Uygulamalı Analiz ve Matematiksel Modelleme Konferansı (ICAAMM 2024), seçkin akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler için mühendislik ve bilimsel disiplinler genelinde uygulamalı analiz ve matematiksel modelleme alanındaki en son bulguları, ilerlemeleri ve yenilikleri paylaşma fırsatı sağlayan bir platformdur.

ALKEV Özel Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Perihan Oya Ş., “Türkiye’de Covid-19 Aşılamanın Vaka ve Ölüm Oranları Üzerine Etkisi” adlı makalesiyle bu konferansta sunum yapma şansını elde etti ve başarıyla sunumunu gerçekleştirdi.

Matematik disiplinine olan akademik yaklaşımı ve derin araştırma becerileriyle öne çıkan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.