İlkokulda İstanbul’un Kurtuluşu – Ekim 2024

ALKEV Özel İlkokulu olarak İstanbul’un Kurtuluşunu coşkuyla kutluyoruz!
Bu tarihi anı çocuklarımıza onların dilinde anlatmak için özel bir video çektik.

Her bağımsızlık bir hayalle başlar dedik ve kapattık gözlerimizi. Çekerken de izlerken de tüylerimizi diken diken eden bu eşsiz sahnelere şahit olduk.

Büyük bir gurur ve heyecanla hazırladığımız bu video sizlerle paylaşıyoruz.

İstanbul’un Kurtuluşu Kutlu Olsun!

ALKEV Özel İlkokulu olarak İstanbul’un Kurtuluşu’nu öğrencilerimizle birlikte anlamlı etkinliklerle kutladık.

4 Ekim Cuma günü sınıflarda öğrencilerimizle birlikte çektiğimiz, İstanbul’un kurtuluş aşamalarını anlatan bilgilendirici video izlendi. Videonun ardından öğretmenlerimizin yaptığı bilgilendirici anlatımlarla öğrencilerimizin bu önemli tarihi daha iyi kavraması sağlandı.
Ayrıca 7 Ekim Pazartesi günü düzenlenen törende, İstanbul’un Kurtuluş Günü canlandırıldı. Sınıf öğretmenimiz Sevilay Yurtsever, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz hafta sonu ödevlerinde kendileriyle paylaşılan İstanbul’u anlatan ünlü şarkılara da eşlik ettiler.
ALKEV Özel İlkokulu olarak öğrencilerimizin tarih bilincini güçlendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.