Kariyer Durakları – Mayıs 2024

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin katıldığı “Kariyer Durakları” etkinliği 23 Mayıs 2024 tarihinde, 16 farklı meslek dalında ve 28 oturumda tamamlandı. Alanlarında aktif olarak çalışmaya devam eden meslek uzmanları ile bir araya gelen öğrencilerimiz doğru kariyer hedeflerini belirlemeye yönelik bilinçli bir adım daha atmış oldular.

Yetenek, ilgi ve kişilik özellikleri doğrultusunda hangi meslek oturumlarına katılacağına kendileri karar veren öğrencilerimiz günün sonunda etkinliğe dair düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

Verimliydi, kafamdaki fikirlerin netleşmesinde yardımcı oldu. (İkra K.)

Konuşmacılar konu hakkında bilgi sahibiydi ve hitabet yetenekleri beni çok etkiledi. (Arda V.)

Genel olarak güzel bir etkinlikti. (Karya S.)

Verimli ve kararlarımız açısından yardımcı bir etkinlik oldu. (Duru A.)

Kendime çok şey kattığını düşünüyorum ve düşüncelerimde önemli değişiklikler meydana geldi. (Alp Ş.)

Çok güzeldi. (Zeynep Ç.)

Video için tıklayınız.