Nermin Mollaoğlu ile “Kitaplarla Yaşamak” – Aralık 2020

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 21 Aralık Pazartesi günü İTEF Uluslararası Edebiyat Festivali’ni organize eden Kalem Edebiyat Ajansı’nın kurucusu Edebiyat Ajanı Nermin Mollaoğlu ile “Kitaplarla Yaşamak” konulu keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Moderatörlüğünü 10 Fen A sınıfı öğrencilerimizden Jeren Oldman Çoban ile 10 Fen B sınıfı öğrencilerimizden Ezgi Gül Uyar’ın yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, Nermin Mollaoğlu’na kitaplarla olan ilişkisine, okuma alışkanlığını nasıl kazandığına, edebiyat ajanlığı yolculuğuna ve uluslararası edebiyat festival ve fuarlarının faaliyetlerine dair merak ettikleri sorularını yöneltme imkânı buldular. Bu güzel söyleşi için Nermin Mollaoğlu’na, sorularımıza büyük bir içtenlikle cevap verdiği için çok teşekkür ederiz.

ALKEV Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimizin Kalem Edebiyat Ajansı’nın Kurucusu Edebiyat Ajanı Nermin Mollaoğlu ile “Kitaplarla Yaşamak” üzerine yaptıkları söyleşiyi spotify, apple, anchor.fm ve google podcast hesaplarımızdan dinleyebilirsiniz.
Dinlemek için tıklayınız.