Lise Öğrenci Birliği Başkanlık Seçimleri – Ekim 2024

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisemizde “Öğrenci Birliği Başkanlık Seçimleri” büyük bir heyecanla tamamlandı.

9 Ekim’de başkan adaylarımızın açıklanmasıyla başlayan bu zorlu yarış, günler süren yaratıcı kampanyalar ve etkileyici propaganda çalışmalarıyla okulumuzu renklendirdi. Her sınıf ve her öğrenci bu sürecin bir parçası oldu; fikirler havada uçuştu, vaatler coşkuyla dile getirildi!

23 Ekim Çarşamba günü tüm öğrencilerimiz sandık başına giderek, demokratik haklarını kullanmanın heyecanını yaşadılar. Demokrasi kültürünün en güzel örneklerinden biri olan bu süreçte, her öğrenci okul başkanlığı ve kendi seviyesinin temsilciliği için oyunu kullandı.

Yeni dönem başkanımızı ve temsilcilerimizi yürekten kutluyor, görev süreleri boyunca başarılarla dolu bir dönem geçirmelerini diliyoruz.