Lisede Kulüp Tanıtım Etkinliği Büyük İlgi Gördü – Eylül 2024

Okulumuzda her yıl düzenlenen “Kulüp Tanıtım Etkinliği ” bu yıl da heyecan ve keyifle gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında her kulüp, atölyelerinde ya da okulumuzun spor salonunda kendi standını kurarak öğrencilere kulüplerini tanıttı. Öğrenciler, standlarda kulüp üyeleri ve öğretmenler tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri ile karşılandı ve merak ettikleri kulüpler hakkında detaylı bilgi aldılar.

Her kulüp, tanıtıma özgü özel içerikler hazırlayarak kulüp faaliyetlerini öğrencilere sundu. Spor, sanat, bilim, kültür ve sosyal sorumluluk projelerine yönelik birçok farklı kulüp, okulumuz öğrencilerine sunumlar yaptı. Öğrenciler, tanıtımlarda kulüplerin yıl boyunca yapacağı etkinlikler hakkında bilgi edinirken katılmak istedikleri kulüplerin atmosferini yakından tanıma fırsatı buldular.

Ders saatleri dışında çevrim içi açılan kulüplerle birlikte tüm ALKEV Lisesi kulüpleri öğrencilere sadece sosyal becerilerini geliştirme fırsatı sunmakla kalmayıp aynı zamanda arkadaşlıklar kurmalarını ve ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlayan bir platformdur. Öğrencilerin katılımı ve kulüp sorumlularının titizlikle hazırladığı sunumlar sayesinde, okulumuzda başarılı bir etkinlik gerçekleştirildi.