Lisemiz Öğrenci Birliği Seçimleri Tamamlandı – Ekim 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak, okulumuzun demokratik değerlerinin en güzel yansıması olan “Öğrenci Birliği” başkanlık seçimlerini tamamladık.

9 Ekim Pazartesi günü başkan adaylarının açıklanmasıyla başlayan “Öğrenci Birliği” seçimi propaganda çalışmaları, öğrencilerimizin 25 Ekim Çarşamba günü sandık başına giderek oylarını kullanması ile sona erdi. Demokrasi kültürünün yaşanarak tecrübe edildiği bu sürecin sonunda, öğrencilerimiz kullanmış oldukları oylar ile kendi sınıf temsilcilerini ve başkan adaylarını seçme şansını yakaladılar.

Verilen oylar sonucunda seçilen Öğrenci Birliği Okul Başkanımızı ve Temsilcilerini kutluyor, yıl boyunca yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyoruz.