Münazara Takımlarımızın 7. Türkiye Münazara Şampiyonası 1. Tur Başarısı – Aralık 2020

19-20 Aralık 2020 tarihlerinde ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Takımı öğrencilerimiz, ilk kez çevrim içi olarak gerçekleştirilen 7. Türkiye Münazara Şampiyonası’na 5 takımla katıldılar. Turnuvaya katılan 150 takım arasında büyük başarı göstererek şampiyonanın 2. turuna çıkma hakkı kazandılar. Turnuvada “birey-devlet”, “sosyal devlet”, “feminizm”, “paternalizm” ve “uluslararası ilişkiler” alanlarında oynadıkları maçlarda gösterdikleri başarılı performansları ve emekleri için öğrencilerimizi bir kez daha kutluyoruz. Mart ayında yapılacak olan Türkiye Münazara Şampiyonası 2. tur maçlarında başarılarının devamını diliyoruz.