Okul Meclisi İlkokul Başkanlık Seçimleri – Ekim 2019

Okulun yapısını oluşturan en büyük öğelerden biri öğrencilerdir. Demokratik ve katılımcı bir yaklaşımla ALKEV Okul yönetiminde öğrencilerimizin de söz haklarının olması gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple her yıl demokratik bir seçimle Okul Öğrenci Meclisi’ni oluşturuyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da önce her şube düzeyinde istekli öğrenciler arasından oylama ile şube temsilcileri seçildi. Daha sonra şube temsilcileri arasından 4. sınıf düzeyinde İlkokul başkan adayları belirlendi.

4A sınıfından Eren Hatipoğlu, 4B sınıfından Kaan Manav ve 4C sınıfından Ece Aşkın başkanlık yarışına aday oldu. Adaylar 14-18 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm ilk ve anaokulu öğrencilerine kendilerini ve projelerini tanıtan propaganda çalışmalarını yaptılar. 22 Ekim günü ise okulumuzda kurulan sandıkta tüm ilk ve anaokulu öğrencileri özgür iradeleri ile oylarını kullandılar. Sıra geldi sonuçların açıklanmasına.

ALKEV Özel Okulları Öğrenci Meclisi ilk ve ortaokul başkanlık seçim sonuçları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde ilan edilecektir.