Okul Meclisi Ortaokul Başkanlık Seçimleri – Ekim 2019

Okulumuzda demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen Okul Meclisi ve Başkanlık Seçimi ortaokul öğrencilerimizin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da önce her şube düzeyinde istekli öğrenciler arasından oylama ile şube temsilcileri seçildi. Daha sonra şube temsilcileri arasından ortaokul başkan adayları belirlendi.

7A sınıfından Can DALKIRAN, 7C sınıfından Delal ÜNAL, 6C sınıfından Toprak Can ÇAKIR, 6B sınıfından Mina KAYA,6A sınıfından Kağan TÜRKOĞLU, 5C sınıfından Ateş DEMİRÇAPAR, 5B sınıfından Mehmet Refik KILIÇ, 5A sınıfından Deniz ÖZER başkanlık için aday oldular. Adaylar tüm ortaokul öğrencilerine 14-18 Ekim haftasında kendilerini tanıtarak başkan olduklarında yapacakları çalışmaları anlatan afişler hazırladı, sunumlar yaptılar. 24 Ekim Perşembe günü heyecanla sandık başına giden öğrencilerimiz demokratik bir ortamda oylarını kullandılar.

ALKEV Özel Okulları Öğrenci Meclisi ortaokul başkanlık seçim sonuçları ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde ilan edilecektir.