Okulumuzda Bilişim Haftası Kutlamaları Renkli Geçti – Mayıs 2023

Okulumuzda düzenlenen Bilişim Haftası etkinlikleri, öğrencilerin teknolojiye ilgisini artırmak amacıyla 24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Bilişim Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında; robotlar ile futbol oyunu olan FUTBOT yarışmaları, Minecraft atölyeleri, 3D yazıcı ile prototip yapımı, robotik kodlama dersleri gibi birçok aktivite yer aldı. Bu aktiviteler sayesinde öğrenciler, yeni teknolojileri yakından tanıma ve bu teknolojileri kullanarak kendilerini geliştirme fırsatı buldular.

Öğrenciler, özellikle robotik kodlama atölyesi etkinliğinde büyük bir heyecan yaşadılar. Yarışmada, Codey Rocky robotlarını kullanan öğrencilerin robotları arasında oldukça çekişmeli ve eğlenceli bir mücadele yaşandı.s