Ortaokulda Proje Haftası – Haziran 2024

Ortaokul Proje Haftasında yurt içi (Uzay Kampı, Matematik Köyü) ve yurt dışı gezileri (Almanya Dil Kampları) hariç “Spor ve Yaşam” Projesine katılan öğrencilerimiz oldu.

Mete Gazoz’un antrenörlerinden Sadık Özaydın ve ekibi öğrencilerimize okçuluk eğitimi verdiler. Temel eğitimi alan öğrencilerimiz kendi aralarında yarış yaparak deneyim kazandılar.

Proje haftamız büyük bir hızla devam ederken, bizde öğrencilerimizi farklı spor branşları ile tanıştırmaya devam ettik. Bocce oyun kuralarını öğrenip deneyimlenen öğrencilerimiz, gün boyu spor yaparak ter döktüler. Dünyanın en iyi futbolcusu Ronaldo’nun hayatını konu alan belgeseli izleyen öğrencilerimiz, ardından yaptıkları futbol maçı ile kendilerini bir yıldız gibi hayal ettiler, zira zaten onlar bizim yıldızlarımız.

2024 Süper Lig şampiyonu Galatasaray spor kulübünü gezen öğrencilerimiz Ali Sami Yen’in 1915 yılında kurduğu Galatasaray Müzesi’nin arşivinden derlenmiş kalıcı sergiyi barındıran Hazine Dairesi’ni gezerek tura özel olarak hazırlanan film izlediler. Türkiye’nin ikinci en yüksek seyirci kapasiteli spor tesisinin görkemiyle tanıştılar. Futbolcuların soyunma odasını gezen öğrencilerimiz çıkış tünelinden sahaya çıkarak çim zemine ulaştılar. Yedek kulübeleri ve saha kenarında zaman geçirdikten sonra protokol locasına çıkan öğrencilerimiz bol bol fotoğraf çektiler.