Technovation Girls Yarışmasında 2 Takım ile Yarı Finaldeyiz! – Haziran 2024

Okulumuzun 5. sınıf öğrencileri Zeynep G., Doğa Balsu K., Sedef D., Desil Ö. ve Elif Ecrin B.’nin oluşturduğu VIPGirls takımı ile 6. sınıf öğrencileri Nil S., Ayla Defne T., Serra K., Kayranil D. ve Ayşe Zeynep S.’nin oluşturduğu AlkevTechnoGirls takımı, dünyanın dört bir yanından genç kızların teknolojiye olan ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlenen Technovation Girls yarışmasında yenilikçi projeleri ile büyük bir başarı elde ederek yarı finale yükselmeyi başardı.

Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil eden iki takımımız; teknoloji ve inovasyon alanında ilerlemelerini sürdürerek, geleceğin liderleri olarak topluma değer katmaya devam edecekler.

Öğrencilerimizi ve mentör öğretmenlerini kutlar, kendilerine finalistlerin belirleneceği küresel kutlamada başarılar dileriz.