Tolga Gümüşay ile Söyleşi – Ekim 2024

Öykülerin dili biraz şiir, çokça hayat dilidir. İçimizde kalan, dillendiremediğimiz veya hiç farkında olmadığımız duyguları öyküler aracılığıyla dile getirmek beceri ister. Hem çok kişisel hem de herkese dair öyküleriyle yazar Tolga Gümüşay “Ceplerine Çiçek Dolduran Çocuk” kitabı üzerine 7. sınıf öğrencilerimizle 21 Ekim Perşembe günü “edebiyat ve öykü” üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.
Bir çocuğun ilk heyecanlarını, korkularını, sevinçlerini anlatan öyküleriyle buluşturan bu kitapla birlikte öğrencilerimiz kitap kahramanının büyüme yolculuğuna eşlik ettiler.

Yazarın da söylediği gibi ceplerimize hayatın çiçeklerini doldurduğumuz, onları başkalarıyla paylaştığımız, çocukluğumuzla sımsıkı kucaklaştığımız nice yolculuklara…

Video için tıklayınız.