United World Games – Haziran 2024

ALKEV Özel Ortaokulu öğrencileri 2004 yılında kurulan ve Avusturya’da gerçekleştirilen United World Games müsabakalarına 20-24 Haziran tarihleri arasında farklı yaş gruplarından 34 öğrenci ile katıldı.

Öğrencilerimiz, basketbol ve futbol alanlarında gösterdikleri performansla gurur kaynağımız oldular. Basketbol takımımız, takım ruhunu ve sportmenliği ön planda tutarak farklı ülkelerden gelen güçlü rakiplerle karşılaştılar ve hem savunmada hem de hücumda gösterdikleri üstün performansla birçok takdir topladılar. Futbol takımımız da turnuvada muhteşem bir performans sergiledi.

Takımımız, centilmence oyun ve mücadeleleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Takımlarımız, turnuva boyunca gösterdikleri çaba ve kazanma arzusu ile birçok unutulmaz anıya imza attılar. United World Games bir spor etkinliği olmanın ötesinde, kültürel değişim ve uluslararası dostluğun da merkezinde yer aldı. Öğrencilerimiz, dünyanın dört bir yanından gelen akranlarıyla tanışma ve farklı kültürleri keşfetme fırsatı buldular. Bu deneyim, onlara hem sporun hem de kültürel çeşitliliğin önemini bir kez daha hatırlattı.

Bir sonraki United World Games müsabakalarında yeniden buluşmak dileğiyle…