Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Veli Bilgilendirme Sunumu – Eylül 2022

2018 yılından beri sürdürmekte olduğumuz Veli Bilgilendirme sunumlarımız bu yıl da 28 Eylül 2022 Çarşamba günü 14.15-14.55 arası 11 ve 12 IB sınıfı velilerimiz ile çevrim içi yapılan toplantıyla gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıda yüksek öğrenimlerini yurt dışında sürdürmek isteyen öğrencilerimizin başvuru sürecinde dikkate etmeleri gereken konular, velilerimizin öğrencilerimize destek olmaları gereken hususlarla ilgili bilgi paylaşımında bulunulmuş ve velilerimizden gelen sorular yanıtlanmıştır. Aynı gün 15:00-15:35 arası gerçekleştirilen çevrim içi toplantıda ise 11 ve 12 YKS sınıfı velilerimiz ile bir araya gelinmiş ve YKS sürecine devam eden öğrencilerimizin yurt dışı üniversite eğitimi, başvuru süreçleri ve takip etmeleri gereken adımlar konusunda bilgi paylaşımında bulunulmuş ve velilerimizden gelen sorular yanıtlanmıştır. Her iki toplantı da verimli geçmiştir.