ZfA’dan Christiane Heeb Okulumuzu Ziyaret Etti – Mayıs 2024

ZfA’nın Ankara’daki yabancı dil olarak Almanca eğitim danışmanı Sn. Christiane Heeb Perşembe günü okulumuzu ziyaret etti. Lise Almanca öğretmenleri ve DSD koordinatörü Ayten Ertonga ile birlikte Heeb’e, özellikle DSD sınavları ve başarılı DSD sonuçları ile ilgili olarak okulumuzun çalışmaları hakkında kapsamlı bir bilgi verildi. Ayrıca, yurt dışı eğitim danışmanı Serap Resimcioğlu da Heeb’e öğrencilerin aldığı profesyonel eğitim danışmanlığı hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Birlikte yenilen öğle yemeğinin ve okul gezisinin ardından Heeb, Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sn. Elif Durukan tarafından sıcak bir şekilde karşılandı ve keyifli bir sohbet gerçekleşti. Heeb, öğretmenlerimizin özverili çalışmalarından ve öğrencilerimizin başarılarından çok etkilendi.

Christiane Heeb’e ziyareti için teşekkür eder, iş birliğimizi başarılı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz.