“Zirvede Kahve Molası” – Haziran 2024

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak iş dünyasında başarılara imza atmış kişilerle öğrencilerimizi buluşturmayı amaçladığımız “Zirvede Kahve Molası” etkinliğimiz için Koç Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Mehmet Aksoy’u, 6 Haziran Perşembe günü, ofisinde ziyaret ettik. Söyleşisinde yaşadıklarından kesitler vererek öğrencilerimizle samimi bir iletişim dili kullanan Sayın Aksoy, meslek seçerken kendini tanımanın önemi, sağlık sektöründeki yenilikler, iş ve özel yaşamda başarılı olmak için neler gerektiği, zaman yönetimi, güçlü olmanın unsurları konularına değindi.

Öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiği her cümlesi ilham veren, motive edici sözlerden oluşan söyleşi için Sayın Dr. Erdal Mehmet Aksoy’a ve bizi içtenlikle karşılayan çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.