Anaokulu 2024-2025 Veli Oryantasyon Programı, Servis ve Okul Eşofmanı

Sayın Velimiz,

Öğrencilerimizin okul yaşantıları ve onları bu süreçte nasıl desteklememiz gerektiği hakkında bilgi vermek amacı ile 02.09.2024 Pazartesi günü “Veli Oryantasyon Programı” düzenlenmiştir.

Detayları aşağıda verilmiş olan Veli Oryantasyon Programının okul-aile iş birliğinin sağlanmasında önemli bir adım olacağına inanıyor, yalnızca velilerin davetli olduğu etkinliğe katılımınızı önemle rica ediyoruz.

Tarih: 02.09.2024
Saat: 10.30 – 12.00
Yer: ALKEV Özel Okulları Konferans Salonu
Program Akışı
  • Açılış Konuşması
  • Sınıf, branş öğretmenleri ve sağlık birimi ile tanışma
  • Eğitim programının işleyişi ve velilerimizin sürece katkısı
  • Almanca Programı
  • Okulda ilk günler
  • İstasyon etkinlikleri
Öğrenci Oryantasyon Programı

*Hazırlık Grupları, 4 ve 3 yaş grupları farklı zaman dilimlerinde oryantasyon programlarına katılacağından bilgiler SMS olarak sizlerle paylaşılmıştır.

2024-25 Eğitim yılı okul eşofman satışı ve servis hizmetleri ile ilgili açıklamalar aşağıda paylaşılmıştır.
Bilgilerinize sunarız.

OKUL EŞOFMANI-SERVİS AÇIKLAMALAR
Okul Eşofmanları Okul eşofmanları 21 Ağustos 2024 tarihinden itibaren muhasebe birimine ödeme yapılarak, İdari Bina -1 katından temin edilecektir.
Servis Kayıtları 10 Eylül 2024 Salı Gününden itibaren öğrencilerimiz servis kullanacaklardır. Servis hizmetlerinde aksaklık yaşamaması için kayıtların 02 Eylül 2024 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Sevgi ve saygılarımla,
Hazan KAYA